MISSIE

InterXept brengt tijd, kennis en wederzijds commitment terug in overgeorganiseerde of slecht presterende IT-omgevingen, die onvoldoende aansluiten op de business- strategie en processen van de organisatie. Wij zien het als onze missie om zoveel mogelijk organisaties in onze doelmarkten te adviseren en begeleiden in de transitie naar een functionele en professionele IT-omgeving.

 Met deze aanpak halen onze consultants voldoening uit hun werk en krijgen jullie het commitment dat  problemen definitief worden opgelost. De gestructureerde aanpak van InterXept zorgt ervoor dat twee kanten van de medaille bij elkaar komen. 

Dat maakt ons GameChangers

VISIE

Bij veel organisaties sluiten IT en IT-strategie niet aan op de bedrijfsprocessen en de bedrijfsstrategie en zorgen voor veel problemen in de dagelijkse werkzaamheden en werkprocessen. Onze visie is dat advies en de regie los moeten staan van de uitvoering. InterXept kan voor organisaties optreden als adviseur/intermediair, waarbij de organisatie het resultaat contracteert en niet de inspanning. Wij nemen het ownership voor de totaaloplossing op langere termijn want wij blijven aan boord

 De motivatie voor deze aanpak is dat InterXept vanuit verschillende gezichtspunten beschikt over expertise en ruime ervaring met IT-dienstverlening en Governance. Wij kennen de valkuilen. Daarbij maken wij gebruik van een gestructureerde/gefaseerde aanpak met een 7-stappen methodiek, de inzet via een abonnementen-model en een ecosysteem. Onze ervaring, kennis en visie gebruiken we om organisaties te adviseren en begeleiden in de transitie naar een functionele en professionele IT-omgeving!