EXPERTISE

InterXept heeft haar expertise samengesteld aan de hand van ervaringen in de markt en vanuit opgeloste problemen bij klanten in eerdere opdrachten.

Deze expertise hebben wij belegd in ons Ecosysteem en ons daarmee optimaal voorbereid om ook uw problemen aan te pakken en op te lossen.

WAT KAN INTERXEPT VOOR UW ORGANISATIE BETEKENEN?

Cloud Technologie

Cloud Technologie

Cloud is de GameChanger van de laatste jaren, dus Cloud Technologie is een van de belangrijkste expertise gebieden waarmee InterXept u kan ondersteunen. In dit uitermate dynamische werkveld draait het vaak om migraties, integraties en interfaces in een zeer heterogene omgeving. Juist dan bieden wij meerwaarde door de combinatie van de beste experts op elkaar  van de courante Cloud Technologieën  met generalisten die boven de materie staan en het geheel overzien. Centraal staan uiteraard de bekende Public Cloud partijen zoals Azure, AWS en Google Cloud. Maar de private cloud infrastructuren - veelal gebaseerd op VMware - zijn nog uitermate relevant, al dan niet in een Hybrid Architectuur of gekoppeld met diverse SaaS applicaties. Ook op het gebied van container en orchestration technologie als Docker en Kubernetes is expertise beschikbaar.
Werkplek Technologie ​

Werkplek Technologie ​

Hoewel veel applicaties binnen een moderne hybrid werkplek als SaaS of webbased gebruikt worden, heeft de onderliggende Microsoft desktop niet aan belang ingeboet voor een soepel werkende werkplek. Helaas krijgt de basis werkplek technologie niet altijd de tijd en aandacht die nodig is, al was het maar omdat op dit gebied de specialistische kennis en ervaring zeer schaars is. Daar maken de professionals van InterXept het verschil. Het kan gaan om een traditioneel ‘fat’ beheerde desktop met tooling als SCCM/MECM of modernere en meer agile technieken als Intune en Autopilot. We zien ook vaak een vorm van desktop- of applicatie virtualisatie, gebaseerd op Citrix, VMware Horizon, Azure Virtual Desktop of opkomende technologieën als Cloudpaging en Parallels. User management, (mobile) device management en endpoint security dragen verder bij aan de complexiteit. De InterXept engineers beschikken niet alleen over de kennis, maar hebben ook de ervaring hoe dit toe te passen in combinatie met de andere leading expertises.
Netwerk Technologie​

Netwerk Technologie​

Het netwerk staat aan de basis van elk IT-systeem en elke organisatie die met IT werkt. Dat maakt netwerktechnologie een van de 7 kern-expertises van InterXept. Denk aan LAN, WLAN en ook WAN technologie binnen de werkomgeving of in het datacenter. De netwerkspecialisten van InterXept pakken issues aan op gebied van betrouwbaarheid, integriteit en capaciteit. Netwerk Security is een belangrijk onderdeel van de netwerk expertise van InterXept. Dan gaat het bijvoorbeeld om de next generation firewalls met UTM functies, maar ook om netwerk access control op LAN en Wifi netwerken. Onze ervaring is dat netwerkissues alleen maar op te lossen zijn door een combinatie van gespecialiseerde kennis en een zeer goed, generiek begrip van de fundamentals van de netwerk- en security-technologie. Juist dat is wat de netwerkspecialisten van InterXept hun meerwaarde geeft.
Performance Management​

Performance Management​

Hoewel de naam anders doet vermoeden, gaat performance management meestal niet over het bereiken van de hoogst mogelijke performance door het uit ten treure tunen van code, maar over het oplossen van onaanvaardbaar lage performance. Soms is dat een kwestie van één verkeerd vinkje, maar meestal gaat het om een complex samenspel van de vele radertjes in een IT-omgeving. Dan is er behoefte aan de experts van InterXept, die boven de materie staan en met een multidisciplinaire aanpak de verbanden en afhankelijkheden kunnen vinden. Bij lastiger problemen kan een team van InterXept specialisten samenwerken met enkele generalisten die de verbanden tussen de verschillende specialismes leggen. Ook is er soms een duik nodig in algoritmes of programma code, ook wanneer die slecht gedocumenteerd is. De unieke aanpak van InterXept maakt dat we vele disciplines kunnen samenbrengen om gefocused te werken aan het oplossen van achterblijvende performance of het optimaal tunen van zwaarbelaste systemen.
Software Vervanging, Optimalisatie & Distributie​

Software Vervanging, Optimalisatie & Distributie​

Ook in het tijdperk van cloud en SaaS wordt er nog verrassend veel effort gestoken in software distributie. Remote cloud-based werken is voor het primaire proces van professionals nog lang niet bruikbaar, vooral niet in sectoren zoals zorg, security, finance en control. Tegelijk is de bijbehorende technologie voor veel IT-engineers erg old-school en weinig dynamisch. Gevolg is een schrijnend tekort aan expertise op gebied van software distributie en remote management. Het gaat dan om standaard technologie van Citrix, Microsoft, VMware of meer niche producten zoals van Numecent of Parallels. Het gebrek aan expertise kan InterXept voor u oplossen met de unieke gefocuste aanpak: wij laten onze expert alleen doen waar hij goed in is en absoluut voor nodig is. De rest doet u zelf. Dit biedt voor onze klanten een oplossing èn zo blijft het werk voor onze specialisten uitdagend. Daarom heeft InterXept die veel-gevraagde specialisten wèl beschikbaar, en nog met een glimlach ook.
Functioneel & Technisch Beheer Applicaties​

Functioneel & Technisch Beheer Applicaties​

Het functioneel of technisch beheren van een applicatie is eigenlijk geen expertise; het is meer een mindset. Veel organisaties houden deze functies dan ook graag binnen. Het werkveld loopt van major applicaties van Peoplesoft, SAP en Oracle, meer lokale pakketten zoals van AFAS, Centric, Chipsoft of Exact tot lokaal ontwikkeld maatwerk en legacy applicaties. Medewerkers werken vaak jarenlang in organisch gegroeide complexe omgevingen en kennen elk detail van hun applicatie. Vervolgens gaan ze met pensioen, in de ziektewet of verkassen naar de concurrentie. Gaan ze aan de slag met dat nieuwe pakket, waarvan de implementatie alle aandacht opeist, dan biedt InterXept een professional die als hoogwaardige generalist in staat is om zich heel snel in te werken in de applicatie-omgeving èn in de gebruikersdomeinen daaromheen. Deze expert zal overgekwalificeerd zijn, maar omdat er alleen wordt gewerkt aan wat echt nodig is, voor de beperkte periode totdat de vacature op de normale manier vervuld is, hoeven de kosten helemaal niet hoger te zijn dan van persoon die wordt vervangen.
Interfaces​

Interfaces​

Een van de belangrijke ontwikkelingen van de laatste jaren is het steeds meer koppelen van gespecialiseerde systemen, die draaien op verschillende platformen en cloud-omgevingen. Koppelingen en de interfaces en API’s waarmee die gerealiseerd worden, zijn daarom ontwikkeld tot belangrijke drivers van de integratie van processen en verbinden van mensen. De gebruikte API’s vormen de kern van de IT-architectuur. Mits in de design fase deskundig ingericht en toegepast, heb je er geen omkijken naar. Het is het soort expertise dat je niet elke dag nodig hebt binnen je IT-organisatie, maar àls je kennis nodig hebt, is dat gespecialiseerde kennis en zeer specifieke ervaring. Of het gaat om API’s van Google of CA, REST/SOAP, HL7, SAMML of zelfs common ground, InterXept heeft die ene expert beschikbaar die nodig is. Niet omdat deze talenten bij ons op de bank zitten, maar doordat we putten uit een uitgebreid ecosysteem van specialisten, die weten dat InterXept ze de meest uitdagende klussen bezorgt.