JOIN US

InterXept geeft jou als IT-professional de gelegenheid om binnen onze community zelfstandig te ondernemen.

Ecosysteem

InterXept is een IT-expertise provider. We doen dat door vraag en aanbod van IT-expertise beter bij elkaar te brengen. We helpen klanten om liggende en lopende IT-problemen aan te pakken en op te lossen met een maximaal resultaat (100%).

InterXept biedt aan ondernemende IT-professionals interessante en uitdagende opdrachten, waar expertise en techniek centraal staan en de IT-professional zelf medeverantwoordelijk is voor budget, planning en resultaat.

Onze visie is dat IT-dienstverlening anders moet, waarbij de IT Experts centraal staan. Dit realiseren we binnen InterXept IT Gamechangers.

We zien als ondernemers met ruime ervaring in de IT-branche dat er veel kansen zijn om aanbod en vraag van IT-expertise beter bij elkaar te brengen. 

Ons Ecosysteem is een bubble van energie, enthousiasme, bevlogenheid en kennis. De interactie in de groep IT professionals is groot en wordt ook geactiveerd in sessies in onze Ecoruimte bij InterXept.

In ons Ecosysteem hebben we dus altijd gekwalificeerde en gemotiveerde mensen beschikbaar passend bij de specifieke problemen en cultuur bij onze klanten.

Meer weten over hoe wij IT-projecten interessanter voor je maken, met meer impact en meer professionele groei? 

Kijk dan eens op www.interxept.nl of neem gerust contact op met Ron of Eric.

IT Professionals kiezen voor InterXept omdat:

0
% resultaat
0
Stappen naar succes
15
Uitdagende opdrachten
0
GC Ecosysteem
Wordt onze volgende IT GameChanger

Ben jij toe aan het “echte” werk ? Wil jij uitdagende projecten tot een succes maken ? Wordt Gamechanger bij InterXept ! En pak je bonus bij het realiseren van je rating !