ONS ECOSYSTEEM

Ons Ecosysteem wordt gevormd door onze Consultants en onze IT Partners aangevuld met onze InterXept Academy voor alle interactie in Expertise

ECOSYSTEEM

InterXept is Intermediair/Adviseur en IT-expertise provider. We helpen klanten om liggende en lopende IT-problemen aan te pakken en op te lossen met een maximaal resultaat (100%).

Onze visie is dat IT-dienstverlening anders moet, waarbij ons Ecosysteem met onze Consultants en onze partners centraal staat binnen InterXept IT GameChangers.

We zien als ondernemers met ruime ervaring in de IT-branche dat er veel kansen zijn om aanbod en vraag van IT-expertise beter bij elkaar te brengen. 

In ons Ecosysteem hebben we altijd gekwalificeerde en gemotiveerde Consultants en Partners beschikbaar passend bij de specifieke problemen en cultuur bij jouw organisatie. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar aanvullende expertise in de vorm van nieuwe partnerships.

Meer weten:  

Kijk dan eens op www.interxept.nl of neem gerust contact op met Ron of Eric.

Organisaties kiezen voor InterXept omdat:

0
% Resultaat
0
Stappen naar succes
15
% Return On Investment
0
GC Ecosysteem
Wordt onze volgende IT GameChanger

Wil jij als Consultant uitdagende projecten tot een succes maken? Of willen jullie als IT partner onderdeel worden van ons Ecosysteem?

Meldt je dan aan als GameChanger bij InterXept via dit mailadres !!