ONS ECOSYSTEEM

Ons Ecosysteem wordt gevormd door onze Consultants en onze IT Partners aangevuld met onze InterXept Academy voor alle interactie in Expertise

ECOSYSTEEM

InterXept is Intermediair/Adviseur en IT-expertise provider. We helpen klanten om liggende en lopende IT-problemen aan te pakken en op te lossen met een maximaal resultaat (100%).

Onze visie is dat IT-dienstverlening anders moet, waarbij ons Ecosysteem met onze Consultants en onze partners centraal staat binnen InterXept IT GameChangers.

We zien als ondernemers met ruime ervaring in de IT-branche dat er veel kansen zijn om aanbod en vraag van IT-expertise beter bij elkaar te brengen. 

In ons Ecosysteem hebben we altijd gekwalificeerde en gemotiveerde Consultants en Partners beschikbaar passend bij de specifieke problemen en cultuur bij jouw organisatie. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar aanvullende expertise in de vorm van nieuwe partnerships.

Meer weten:  

Kijk dan eens op www.interxept.nl of neem gerust contact op met Ron of Eric.

Eric Heemskerk

Managing Partner Business Performance & Development
5/5

“Met meer dan 20 jaar ervaring in ICT, Sales en Management, ben ik zowel klantgericht als commercieel met visie en inzicht op technisch en bedrijfskundig gebied. In een recente functie als commercieel directeur was ik verantwoordelijk voor de gehele IT-acquisitie en heb in de afgelopen jaren veel organisaties aan mijzelf kunnen binden middels gedegen offerte-, en aanbesteding- trajecten.”

Kenmerken: ambiteus, creatief, analytische, flexibel, resultaatgericht, betrokken, vasthoudend. 

“Ik beschik over een ruime ervaring met planning, organisatie, verandering, innovatie en leidinggeven op het gebied van marketing, sales en product management van cloud services, managed services, internet-, netwerk-, en security diensten.”

“Als onderdeel van het cruciale proces van ‘deal shaping’ ben ik gewend om prioriteiten te stellen, alternatieven te zoeken, te onderhandelen, motiveren, verbinden en uiteindelijk te beslissen. Klanten geven aan dat ze vertrouwen in mij hebben. Als team player ben ik degene die de rust bewaard, nooit opgeeft en alle temleden ondersteunt. Mijn verkoop skills komen bij de verdere groei van InterXept prima van pas in de werving van nieuwe klanten en nieuwe markten.”

Ron Westen

Managing Partner Business Performance & Operations
5/5

“Vanuit mijn ruime ervaring in diverse functies in de IT heb ik in de laatste 25 jaar mijn sterktes en zwaktes goed leren kennen en geanalyseerd. Meest recente ben ik actief geweest als IT Adviseur/Consultant, maar bijvoorbeeld ook als adjunct-directeur, waar ik voornamelijk verantwoordelijk was voor de gehele IT-dienstverlening aan 500-plus klanten.

Dat is het bedrijf waar Eric eveneens in het Management Team zat.”

“Mijn kwaliteiten liggen vooral op het vlak van personal management in de communicatie met coaching van medewerkers, teambuilding en het contact met klanten en leveranciers.”

“Dankzij mijn brede ervaring en kennis van de IT-markt aangevuld met mijn kennis van producten en diensten weet ik uitstekend mijn weg te vinden in het IT-werkveld.”

“Ik weet zeker de opmerkingen of kritiek van een klant om te zetten in een positief voorstel om alsnog tot een klant acceptabele invulling van de dienstverlening te komen. Ook mijn HRM skills komen bij de verdere groei van InterXept prima van pas, in de werving en selectie, inhuur/aanname van gekwalificeerd en gemotiveerd personeel.”

Wordt onze volgende IT GameChanger

Wil jij als Consultant uitdagende projecten tot een succes maken? Of willen jullie als IT partner onderdeel worden van ons Ecosysteem?

Meldt je dan aan als GameChanger bij InterXept via dit mailadres !!