JOIN

InterXept geeft ervaren IT professionals de gelegenheid om binnen onze community zelfstandig te ondernemen.

Ecosysteem

InterXept is een IT-expertise provider. We doen dat door vraag en aanbod van IT-expertise beter bij elkaar te brengen. We helpen klanten om liggende en lopende IT-problemen aan te pakken en op te lossen met een maximaal resultaat (100%). InterXept biedt aan ondernemende IT-professionals interessante en uitdagende opdrachten, waar expertise en techniek centraal staan en de IT-professional zelf medeverantwoordelijk is voor budget, planning en resultaat.

Onze visie is dat IT-dienstverlening anders moet, waarbij de IT Experts centraal staan. Dit realiseren we binnen InterXept IT Gamechangers. We zien als ondernemers met ruime ervaring in de IT-branche dat er veel kansen zijn om aanbod en vraag van IT-expertise beter bij elkaar te brengen. InterXept biedt aan ondernemende IT-professionals interessante en uitdagende opdrachten, waar expertise en techniek centraal staan en je medeverantwoordelijk bent voor budget, planning en resultaat. 

Meer weten over hoe wij IT-projecten interessanter voor je maken, met meer impact en meer professionele groei? 

Kijk dan eens op www.interxept.nl of neem gerust contact op met Ron of Eric.

InterXept brengt tijd, kennis en wederzijds commitment terug in overgeorganiseerde IT-omgevingen. Daar zorgen we voor door middel van onze gestructureerde aanpak in de 7 stappen methodiek en door de inzet van ons Ecosysteem. Deze 2 specifiek InterXept zaken maken ons uniek en maken ons de IT Gamechangers. Ons Ecosysteem bevat een zeer breed kennisgebied, senioriteit in de vorm van zeer ervaren IT Professionals, maar ook hoog opgeleide en net afgestudeerde ROC-ers en IT Functional en Technical consultants om een uitgesproken mix aan talent en karakter te combineren.

Ons Ecosysteem is een bubble van energie, enthousiasme, bevlogenheid en kennis. De interactie in de groep IT professionals is groot en wordt ook geactiveerd in sessies in onze Ecoruimte bij InterXept.
In ons Ecosysteem hebben we dus altijd gekwalificeerde en gemotiveerde mensen beschikbaar passend bij de specifieke problemen en cultuur bij onze klanten.

IT Professionals kiezen voor InterXept omdat:

0
% resultaat
0
Stappen naar succes
15
IT GameChangers
0
GC Ecosysteem
Wordt onze volgende IT GameChanger

Ben jij toe aan het “echte” werk ? Wil jij uitdagende projecten tot een succes maken ? Wordt Gamechanger bij InterXept ! En pak je bonus bij het realiseren van je rating !